Η ψεύτικη σειρήνα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάθε επίδοξο διαρρήκτη -κλέφτη

Η ψεύτικη σειρήνα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά
σε κάθε επίδοξο διαρρήκτη - κλέφτη

Ομοίωμα σειρήνας για επίτοιχη τοποθέτηση. Διαθέτει ενδεικτική λυχνία Flash Light που αναβοσβήνει όπως και μία κανονική σειρήνα.

Είναι κατασκευασμένη σε μέγεθος και εξωτερικά πιστή αντιγραφή με τις κανονικές σειρήνες συναγερμού.

Φαίνεται σαν μία κανονική σειρήνα εξωτερικού χώρου, αλλά είναι ένα ψεύτικο απλό σύστημα ασφαλείας για εκφοβισμό και αποτροπή διαρρηκτών. Για αποτροπή παράνομων εισβολέων, βλέποντας την σειρήνα οι απρόσκλητοι επισκέπτες νομίζουν ότι ο χώρος προστατεύεται απο συναγερμό.

Προστατεύετε την περιουσία σας και ξεγελάστε όποιον έχει βάλει στόχο να σας βλάψει. Η ψεύτικη σειρήνα θα λειτουργήσει αποτρεπτικά σε κάθε επίδοξο διαρρήκτη -κλέφτη.

Απλά την τοποθετείτε σε σημείο που να είναι ορατή από τους ανθρώπους. Έτσι θα μπορεί να φοβίσει πιθανούς εισβολείς και κλέφτες, με την απειλή ότι διαθέτετε σύστημα συναγερμού.

Ομοίωμα σειρήνας συναγερμού - Ιδανική και οικονομική λύση για το σπίτι σας, το εξοχικό, καταστήματα και άλλους επαγγελματικούς χώρους για την αποφυγή διαρρήξεων.

Θυμηθείτε, πως οι κλέφτες ψάχνουν για εύκολους στόχους. Όταν αντιληφθούν τις δυσκολίες πάνε παρακάτω!!!

Η κάμερα διαθέτει και ένα φωτάκι led που αναβοσβήνει τονίζοντας την ύπαρξη  της. Αν δεν θέλετε να αναβοσβήνει το φωτάκι απλά μην τοποθετήσετε μπαταρίες.

Μενού

Ρυθμίσεις

Δημιουργήστε ένα δωρεάν λογαριασμό για να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας στοιχεία.

Είσοδος