Η εταιρεία μας πρωτολειτούργησε το 1969 με την επωνυμία « Αντώνιος και Ελισάβετ Καλής » στην οδό Άρτης 12 στο Κερατσίνι. Η κύρια ασχολία ήταν το εμπόριο ηλεκτρολογικού υλικού και οι ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις σε σπίτια , πολυκατοικίες και καταστήματα με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό. Τα χρόνια πέρασαν και ορμώμενοι από τη ζήτηση του κόσμου για κάτι καινούριο στο Κερατσίνι ανοίξαμε 2ο ιδιόκτητο κατάστημα χονδρικής – λιανικής πώλησης ηλεκτρολογικού - ηλεκτρονικού υλικού και μικροσυσκευών στην οδό Παπανικολή 24 με την επωνυμία « Ηλεκτροχώρος Χρήστος Αντ. Καλής».

Η πορεία και οι εξελίξεις στα ηλεκτρονικά ήταν αλματώδεις με αποτέλεσμα (θέλοντας και εμείς να προσφέρουμε στους πελάτες μας ακόμα καλύτερη εξυπηρέτηση, τις καλύτερες τιμές και μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων) να προχωρήσουμε στη δημιουργία ηλεκτρονικού καταστήματος. Ελπίζουμε πως με αυτόν τον τρόπο το τρίπτυχο μας «ποιότητα - τιμή - εξυπηρέτηση» να φτάσει σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Το επόμενο βήμα μας, είναι η επαναλειτουργία του πρώτου καταστήματος μας στην Άρτης, με σκοπό την αποκλειστική εξυπηρέτηση των τεχνικών - εγκαταστατών κλπ. καθώς και την διάθεση προσφορών σε πελάτες λιανικής για θυροτηλεοράσεις , συναγερμούς , διακοπτικό υλικό κλπ. από άρτια εκπαιδευμένους συνεργάτες μας !

Το σλόγκαν μας από το 1997 «Κι από τιμές; Συγκρίνετε και Κρίνετε» πιστεύουμε ότι σας προϊδεάζει για τη δυναμική πολιτική τιμών που ακολουθούμε. Επιπλέον είμαστε κοντά σας σε απόσταση ενός τηλεφωνήματος για οποιαδήποτε απορία έχετε.

Γιατί στο «kalis.gr», μετά και από 20 χρόνια λειτουργίας στο Κερατσίνι, θέλουμε πάνω απ’ όλα να σας εξυπηρετήσουμε.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας.